Openingstijden | Route | Contact | Zoeken:
Lid van

Expositie met steeds wisselende kunstwerken t/m augustus in 2019

Bekijk expositie

 


Zo was het voor september 2018 toen met de verbouwing werd begonnen, rieten dak, bomen en struiken 


 


 


  Busjes van timmerlieden, elektriciens, loodgieters, dakbedekkers, tegelzetters en schilders  verraden hun aanwezigheid. 


............................................................


Beste mensen,


Sinds september 2018 zitten we in een grootscheepse verbouwing, Het vordert en er zijn gelukkig weinig vertragingen ontstaan. De aannemer had er nog wel een paar mannetjes bij kunnen gebruiken maar gezien het bijzonder moeilijk blijkt te zijn goede vakmensen te kunnen aantrekken in deze branche, is dat niet mogelijk. Al met al hopen wij dat in juli alle werkzaamheden kunnen worden afgerond.


Helaas hebben wij een deel van de galerie nodig gehad ten dienste van de verbouwing. Ook was het niet mogelijk door te gaan met het organiseren van exposities zoals u dat van ons gewend was. In een oud gebouw waar men gaat verbouwen kom men steeds verrassingen tegen en niet altijd positief. Dat vraagt zoveel aandacht, improvisaties, bespreken voor aanpassingen van het bestek enz. enz. dat wij veel minder tijd aan de galerie kunnen besteden. Wel exposeren wij in de kleinere galerie nog steeds prachtige kunstwerken van nationaal en ook internationaal gerenommeerde kunstenaars van grote klasse. Het werk wordt 1x in de 2 maanden gewisseld en er zijn geregeld leuke aanbiedingen. Ook tonen wij werk van kunstenaars uit de vorige eeuw of ouder.


Wij bieden u graag ons excuus aan voor het ontstane ongemak. Wij hopen u na juli weer volledig van dienst te zijn zoals u dat van ons gewend was.


Met hartelijke groet van Hilde en Nanne 
Ferbeek, Yvonne van Gorcum en Peter Postma van


Galerie Lauswolt in Olterterp