Openingstijden | Route | Contact | Zoeken:
Lid van

Kunst en Culinair arrangement

Bezoek galerie + hotel overnachting

Combineer een bezoek aan Galerie Lauswolt met 1 of 2 overnachtingen in Hotel Restaurant Het Witte Huis in Olterterp.

3-sterren hotel

Het fraai gelegen Hotel Restaurant Het Witte Huis in Olterterp heeft speciaal voor de bezoekers van Galerie Lauswolt een arrangement samengesteld:

Galerie Lauswolt Kunst en Culinair arrangement: Bij aankomst in het Hotel Restaurant Het Witte Huis wordt u in de Serre ontvangen met koffie en oranjekoek en uitzicht op de vijver. Verder bestaat het arrangement uit een 3-gangen à la carte diner, bij mooi weer is het mogelijk om buiten te dineren. De prijs van de overnachting incl. diner en een heerlijk ontbijt met diverse streekprodukten is € 82,50 per persoon per nacht op basis van twee personen.

Op de kamer is er voor u een Goody bag met diverse kortingsbonnen en tips. 

Verder kunt u een bezoek brengen aan Galerie Lauswolt tussen 10.00 en 12.00 uur of 13.30 en 17.00 uur en op afspraak. U wordt dan ontvangen door de galeriehouders Nanne en Hilde Ferbeek, die u alles kunnen vertellen over realistische, figuratieve en abstracte kunst van hedendaagse moderne gerenomeerde kunstenaars (maandags gesloten).

Op de website van Het Witte Huis in Olterterp; www.wittehuisolterterp.nl kunt u reserveren.

De regio Zuidoost Friesland heeft aan Kunst meer interessants te bieden dan alleen Galerie Lauswolt. Te noemen zijn o.a. Museum Drachten en Museum Belvedère. Een combinatie van een bezoek aan Galerie Lauswolt met deze nabij gelegen kunstinstellingen is voor kunstliefhebbers dan ook bijzonder aantrekkelijk.

Op het gebied van historie, cultuur en landschappelijk schoon heeft deze regio uitzonderlijk veel te bieden. En daar mag u gerust een paar dagen voor uittrekken en ONTDEK, VERWONDER EN GENIET”.