Openingstijden | Route | Contact | Zoeken:
Lid van

Route


LET OP: Navigatiesystemen hebben Selmien West 2 niet juist in hun systeem staan.

Voer daarom, indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, het volgende adres in:  Aldhof 9, Olterterp

De weg Aldhof gaat (beginnend bij ons adres) over in Selmien West.


ROUTEBESCHRIJVING komend vanuit

DRACHTEN
richting Beetsterzwaag, 100 m voor Hotel restaurant Het Witte Huis linksaf het "Aldhôf" in, deze weg gaat over in Selmien west (na 1,5 km). U rijdt over het kanaal en ziet direct daarna aan uw rechterhand een parkeerterrein en de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.

GORREDIJK
richting Beetsterzwaag. U rijdt door Beetsterzwaag, langs hotel Lauswolt en na hotel/restaurant Het Witte Huis gaat u na ca 100 m rechtsaf het "Aldhôf" in, deze weg gaat over in Selmien west (na 1,5 km). U rijdt over het kanaal en ziet direct daarna aan uw rechterhand een parkeerterrein en de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.

HEERENVEEN
snelweg A7 richting Groningen. U neemt de afslag Beetsterzwaag. Door Beetsterzwaag, langs hotel Lauswolt en na hotel/restaurant Het Witte Huis gaat u na ca 100 m rechtsaf het "Aldhôf" in, deze weg gaat over in Selmien west (na 1,5 km). U rijdt over het kanaal en ziet direct daarna aan uw rechterhand een parkeerterrein en de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.

ORANJEWOUD
vanuit hotel Tjaarda Oranjewoud: snelweg op en daarna A7 richting Groningen. U neemt de afslag Beetsterzwaag. Door Beetsterzwaag, langs hotel Lauswolt en na hotel/restaurant Het Witte Huis gaat u na ca 100 m rechtsaf het "Aldhôf" in, deze weg gaat over in Selmien west (na 1,5 km). U rijdt over het kanaal en ziet direct daarna aan uw rechterhand een parkeerterrein en de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.

LEEUWARDEN
Autoweg N31/N381 richting Oosterwolde, bij Drachten rijdt u over het viaduct van de snelweg Heerenveen-Groningen. Direkt hierna neemt u de afslag Azeven Drachten en u gaat boven op de "bult" rechtsaf.
Na ca. 100 m gaat u linksaf (bord doorgaand verkeer).
Na een scherpe bocht naar rechts en daarna 3 verkeersdrempels (ca 1 km) gaat u linksaf richting Olterterp.
Na ca. 400 m de scherpe bocht naar rechts volgen en na 100 m ziet u aan de linkerkant van de weg de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.

GRONINGEN
snelweg A7 richting Heerenveen, afrit 30 richting Ureterp/Oosterwolde. U komt dan op de N381 en gaat richting Oosterwolde.
Direct hierna neemt u de afslag Azeven Drachten en u gaat boven op de "bult" rechtsaf.
Na ca 100 m gaat u linksaf.
Na een scherpe bocht naar rechts en daarna 3 verkeersdrempels (ca. 1 km) gaat u linksaf richting Olterterp.
Na ca. 400 m de scherpe bocht naar rechts volgen en na 100 m ziet u aan de linkerkant van de weg de witte boerderij van De Slag.

OOSTERWOLDE
autoweg N31/N381 richting Drachten. U neemt niet de afslag bij Wijnjewoude maar de volgende afslag Azeven Drachten. U gaat boven op de "bult" linksaf.
Na ca 150 m gaat u linksaf.
Na een scherpe bocht naar rechts en daarna 3 verkeersdrempels (ca. 1 km) gaat u linksaf richting Olterterp.
Na ca. 400 m de scherpe bocht naar rechts volgen en na 100 m ziet u aan de linkerkant van de weg de witte boerderij van De Slag/Galerie Lauswolt.